Graag willen wij ons even voorstellen:

Waarom zijn we hiermee begonnen?

Tijdens de verbouwing van onze woonboerderij merkten we op dat er veel verschil zat tussen diverse offertes. Tussen sommige offertes was het verschil wel 30%. Hoe kan dit…?

Ik ben me hierin gaan verdiepen en besloten dat het anders en transparanter moest. Ik heb contact gezocht met diverse fabrieken en kon uiteindelijk 50% besparen op de aanschaf van de kozijnen, en de levertijd was 9 weken. 

Is de kwaliteit dan minder?

Heel simpel Nee! Het gaat om exact dezelfde (merk) profielen isolatiewaardes etc etc .

Wij nemen een offerte van een andere leverancier 1 op 1 over, zodat je een goede vergelijking kunt maken. Tip: Stuur ons de offerte van een andere leverancier zonder de offerteprijs!  Het gaat ons om de afmetingen, keuzes van profielen, glas en beveiligingsklasse. 

Kom je bij ons langs in de showroom dan kijken we samen welke profielen het beste passen bij jouw situatie want goed is goed! Het wil niet altijd zeggen dat het duurste profiel altijd het beste is voor jouw situatie.

Je wordt uitgebreid geïnformeerd over welke keuzes er mogelijk zijn met betrekking tot de NEN normen en eventueel wat je zelf belangrijk vindt. 

Waarom wij zoveel goedkoper zijn?

  1. We werken rechtstreeks samen met de fabriek.
  2. We hebben onze showroom en kantoor aan huis. 
  3. We bestellen grote volumes kozijnen en krijgen hier extra korting door.
  4. We transporteren efficient en besparen hier veel op.

Kleine moeite groot gewin!

We maken graag voor jou een vrijblijvende offerte, hoe groot of klein je project ook is!

Graag tot ziens.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande mogelijkheden:

In de praktijk

Geleverd door Kozijnen Deurne

Hieronder een kleine greep uit de door ons geleverde kozijnen. Bent u op zoek naar een soortgelijk kozijn, druk dan op “samenstellen” om direct met dit soort kozijn aan de slag te gaan.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen